Hopp til hovedinnhold

Om Hitachi

Hitachi Power Tools Norway AS er en av Norges ledende leverandører til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen innen områder som elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler. Våre varer blir distribuert gjennom Norges ledende forhandlere, og er tilgjengelig over hele Norge. Produktspekteret er beregnet på den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende. Vi er sikker på at du blir fornøyd dersom du velger et produkt fra oss.

Vi holder til i moderne lokaler på Kjeller, ca. 25 km fra Oslo sentrum. Her disponerer vi 6400 m² grunnflate med kontorer, serviceavdeling og ferdigvarer, som fungerer som et sentrallager for det skandinaviske markedet.

Gjennom utnyttelse av rasjonelle IT- og logistikkløsninger samt effektiv markedsføring i alle ledd er Hitachi Power Tools Norway AS en utmerket samarbeidspartner både for kunder og leverandører.

Hitachi Power Tools Norway AS er en del av Hitachi-konsernet, og et datterselskap av Hitachi Koki Ltd. Hitachi Power Tools Norway Gruppen består av Hitachi Power Tools Norway AS og datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland og Polen. Hitachi Power Tools Norway AS hadde i 2015 en omsetning i det nordiske markedet på 623 mill NOK og totalt 142 ansatte.

sample-publish

Våre datterselskaper

Åpningstider